Молитви 

Молитва за Божјата благодат за вашето семејство

RABBI EVZINI EN EŠKURE NI’METEKEL LETI ENAMTA ALEJJA VE ALA’A VALEDEJJA VE EN AMILA SALIHAN TARDAHU

VE ASLIH LI FI ZURRIJATI INNI TUBTU ILEJKE VE INNI MINEL MUSLIMIN

Превод: Господи мој, дај ми ја можноста да бидам благодарен за твојата благодат што ми ја подари на мене и на моите родители и да правам добри дела со кои ќе бидеш задоволен. И направете ги исправни моите потомци. Се свртувам кон Тебе и навистина сум еден од оние што се покоруваат.“ (Свтиот Куран 46:15)

Поврзани вести

Share via
Copy link
Powered by Social Snap