Вести 

Зошто BBC сака да го интервјуира погледот на Ахмадија Заедницата, кога поголемиот дел од Сунитите и Шиитите ги сметаат за девијантна појава?

Злочин, омраза, расизам и дискриминација кон муслиманите.

  1. Дали Исламот е религија на мирот?
  2. Дали исламот ги дискриминира останатите верници?
  3. Дали Исламот ги поттикнува луѓето да вршат терор – насилство?
  4. Дали Исламот ги дискриминира жените?

Ахмадија Заедницата не претставува голема група на муслимани.

 

Поврзани вести

Share via
Copy link
Powered by Social Snap