Молитви 

Молитва при посета на болен

ALLAHUMMA RABIN NASI AZHIBIL BA’SA IŠFI ANTAŠ  ŠAFI

 LA ŠIFA’A IL’LA ŠIFA’UKA ŠIFA’AN  LA’A  JUGADIRU SAKAMA

Превод: Алах, отстрани го ова страдање, Господару на човештвото и дај исцелување затоа што Ти си Исцелител. Покрај твојата моќ, нема исцелување, (дај ни) исцелување што не остава трага од болест.

Поврзани вести

Share via
Copy link
Powered by Social Snap