ВИДЕО ПРЕДАВАЊА 

Животот на Светиот Пратеник 4 дел

Почитувани,

на 21.01.2017 година во 18.30 часот, мисионерот на Ахмадија Муслиманскиот Џемаат во Македонија, господинот Васим Ахмад одржа кратко обраќање преку live stream на facebook на тема:

“Животот на Светиот Пратеник”  (4 дел)

Преносот можевте да го следите на нашата web страна, на неговиот профил Qalam Sultan или на официјалниот профил на Заедницата за Македонија.

Во прилог може да го погледнете обраќањето:

Поврзани вести